Ngumpul karo Ngocehe Arek Art Quake Em Em Be


    sopo sing gurung ??

    qiphot
    qiphot
    Aktivis
    Aktivis

    Posts : 186
    Cilok : 460
    Join date : 24/08/2010
    Age : 26

    sopo sing gurung ?? Empty sopo sing gurung ??

    Post  qiphot on Fri Sep 03, 2010 12:04 am

    tekok 18 areg , sing wes daftar mek 13 ..
    sopo sing gorong ker ?? Bingung
    rafsanjaya
    rafsanjaya
    Warga Negara
    Warga Negara

    Posts : 85
    Cilok : 188
    Join date : 22/08/2010
    Age : 26
    Location : di hatimu haha

    sopo sing gurung ?? Empty Re: sopo sing gurung ??

    Post  rafsanjaya on Fri Sep 03, 2010 2:44 pm

    qiphot
    qiphot
    Aktivis
    Aktivis

    Posts : 186
    Cilok : 460
    Join date : 24/08/2010
    Age : 26

    sopo sing gurung ?? Empty Re: sopo sing gurung ??

    Post  qiphot on Fri Sep 03, 2010 7:53 pm

    itreng leg iku bos ..
    tp .. .. ..
    patut d tnyakan iku areg"sing g dftar" .. Bingung
    qiphot
    qiphot
    Aktivis
    Aktivis

    Posts : 186
    Cilok : 460
    Join date : 24/08/2010
    Age : 26

    sopo sing gurung ?? Empty Re: sopo sing gurung ??

    Post  qiphot on Sat Sep 04, 2010 1:28 am

    absen lawas 1 , 4 , 12 , 15 , 16 , 19 , 21 , 23 , 24 , 27 , 30 , 31 , 34
    gopang = 40

    Sponsored content

    sopo sing gurung ?? Empty Re: sopo sing gurung ??

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 13, 2019 5:45 pm