Ngumpul karo Ngocehe Arek Art Quake Em Em Be


    Cara gawe forum iki.

    Share
    avatar
    rafsanjaya
    Warga Negara
    Warga Negara

    Posts : 85
    Cilok : 188
    Join date : 22/08/2010
    Age : 25
    Location : di hatimu haha

    Cara gawe forum iki.

    Post  rafsanjaya on Mon Aug 23, 2010 12:16 pm

    oke ker, kabeh onok sing takok carane gawe forum iki.
    sajakno akeh se carane gawe forum. tapi iki sing gampang, ga ngelu n GRATIS!.
    langsung ae nang TKP.

    terus meleh template, terus milih versi pisan. umak pilih sing PHPbb3 ae ker. sing terbaru :Isin:
    terus klik kontinyu..
    isi data-data sing diperlokno. isi alamat forum. (tak sarano gawe sing forumotion.com ae ker).
    cek en imel mu. onok link aktivasi. klik en wes.
    langsung login. :Sip:
    karek pengaturan-pengaturan, sak karepmu wes.

    nuwus,.
    lek onok sing takok monggo, ayas jawab sak isone. :Isin:

    :salaman:
    avatar
    Warsin
    Rakyat Jelata

    Posts : 34
    Cilok : 74
    Join date : 23/08/2010
    Age : 26
    Location : Malang

    Re: Cara gawe forum iki.

    Post  Warsin on Mon Aug 23, 2010 2:45 pm

    :Sip: :Sip:
    mbois Sam,,

      Current date/time is Sat Jan 19, 2019 3:59 am